Blog

Aktívne aj s deťmi? Maličkosť!

18. marca 2019

Cyklovozíky sú trendom tejto doby.

Čítať viac

Fyzická aktivita u detí má svoj význam

7. februára 2019

Pravidelná fyzická aktivita je spojená s dlhodobým prínosom pre zdravie detí.

Čítať viac

Relax a uvoľnenie u Vás doma

Doprajte si oddych a uvoľnenie po práci či namáhavom dni vo vašej obývačke.

Čítať viac

Formovanie postavy doma za pomoci vibračnej plošiny

18. januára 2019

Investícia ktorú určite neoľutujete! Vibračná plošina je skvelý pomocník pri tvarovaní postavy a relaxácií v pohodlí domova.

Čítať viac

Aktívne dieťa = zdravé dieťa

15. januára 2019

Deti a pohyb už odjakživa patria k sebe. Doprajme im ho a spolu s ním aj kopu zábavy.

Čítať viac

Správne cvičenie na eliptickom trenažéry

4. septembra 2018

Eliptický trenažér je asi najznámejšie a najviac používané stacionárne zariadenie v domácnosti. Simuluje pohyb pri chôdzi alebo behu s tým rozdielom, že oveľa menej zaťažuje vaše kĺby.

Čítať viac
Cvičenie na bežeckom páse

Ako vyberať vhodný bežecký pás na chudnutie.

26. augusta 2018

V poslednej dobe sa stal beh najobľúbenejšou športovou aktivitou. Bežecký pás je veľmi obľúbený trenažér na behanie alebo intenzívnu chôdzu určenú na zlepšenie fyzickej kondície.

Čítať viac
Cvičenie na trampolíne

Trampolína – zázrak pre vaše zdravie a myseľ

18. apríla 2018

Trampolíny so sebou prinášajú radosť a zábavu zo zdravého pohybu pre celú rodinu. Nezáleží na veku či kondícii. Opadne z Vás stres, starosti , každodenná unáhlenosť a pocítite fyzické a duševné uvoľnenie.

Čítať viac

10 overených rád ako správne vybrať detský bicykel

13. apríla 2018

Ak patríte k rodičom, ktorí radi aktívne trávia čas so svojimi ratolesťami, tak Vám poradíme ako pre ne správne vybrať bicykel. Vysvetlíme rozdiely v jednotlivých kategóriách detských bicyklov a pridáme pár užitočných tipov.

Čítať viac
Detské odrážadlá

Detské odrážadlá – v čom sú jeho plusy?

25. marca 2018

Je podľa Vás na čase, aby Vaše dieťa vlastnilo svoj prvý dopravný prostriedok, ale na klasický bicykel sa vám ešte nezdá zrelé? To znamená, že je tá správna doba vyskúšať odrážadlo.

Čítať viac

Ako postupovať pri kúpe bicykla

19. októbra 2017

Bicyklovanie si získava veľké množstvo ľudí pre svoje početné výhody, ktorými disponuje. Telo pri tomto športe nie je vystavené toľkej záťaži , ako je to napríklad pri behu. Nároky na kĺby nie sú prehnané… samozrejme, ak si bicykel vyberiete správne.

Čítať viac
Lyžovanie

Ako sa správne pripraviť na lyžovačku

17. októbra 2017

Zimné a jarné mesiace sú ako stvorené na športy, ktoré vyžadujú kvalitné snehové podmienky. Aj počas chladných dní je potrebné, aby sme naše telo udržovali fit. Ak Vás nebaví cvičenie v posilňovni, vybehnite von do prírody – siahnuť môžete aj po lyžiach.

Čítať viac

Rebriny – ideálne na domáce posilňovanie

10. októbra 2017

Mnohí by ste sa chceli venovať vykonávaniu špecifickej pohybovej aktivite, no do posilňovni to nie je práve najbližšie? Ak áno, tak potom presne pre vás je určené cvičenie, ktoré môžete kľudne vykonávať doma.

Čítať viac
Ako vybrať zimné korčule

Ako vyberať zimné korčule na ľad

7. októbra 2017

Čo robiť v zime? Korčuľovanie , či hokej nikdy nesklame! Predsa len na sánkovanie a lyžovanie na kopci za domom sa počas celej zimy nedá spoliehať. Už sme si zvykli, že snehová nádielka nie je pravidelná a zimy sú často skôr sychravé. Preto je vďačným športom v zime korčuľovanie.

Čítať viac
moto oblečenie

Ako si správne vybrať moto oblečenie, nohavice a topánky?

26. apríla 2017

Moto výbava nie je len o štýle motorkára, ale zaisťuje hlavne jeho bezpečnosť pri jazde, chráni ho pred nepriaznivým počasím a pri nehodách. Na trhu máme obrovské množstvo značiek a typov moto výbavy a my vám pomôžeme s ich výberom.

Čítať viac
paddleboard

Paddleboard – efektívne a zábavné cvičenie na vode

14. septembra 2016

Nový šport paddleboarding, alebo tiež SUP (Stand UP Paddle – pádlovanie postojačky) je neobyčajne všestranný. S doskou a pádlom si môžete užiť pokojnú prechádzku po jazere, alebo splaviť napríklad rieku.

Čítať viac

SKATEBOARD a jeho mladší kamaráti – v čom sú rozdielny?

11. augusta 2016

Skateboard je zábava pre veľa detí, tínedžerov i dospelých. Jazda na skateboarde vyžaduje veľkú zručnosť, musíte vedieť držať rovnováhu a nebáť sa do toho šliapnuť.

Čítať viac

Ako si vybrať správne bežecké topánky

20. mája 2016

Táto otázka asi trápi každého začínajúceho bežca pred svojim prvým behom, alebo v horšom prípade pri začínajúcich prvých problémoch s kolenami alebo inou časťou nohy. Preto netreba brať výber tej správnej bežeckej obuvi na ľahkú váhu.

Čítať viac