Kuchynské nože

Nôž Böker Santoku 1300C4
Nôž je určený na rezanie a nože Ceramic režú efektívnejšie ako nože oceľové. Ich extrémna tvrdosť zaručuje výkon, ktorý ste nikdy predtým nezažili. Na rozdiel od pilkového nože Vám nože Ceramic zaručí hladký a čistý rez. dĺžka čepele 18 cm keramický biely

Kuchársky nôž Victorinox 19 cm 6.8003.19
Kuchársky nôž – univerzálny nôž, často opatrený čepeľou o dĺžke 19 cm. Ide o širšie a pomerne tvrdé nože. Vzhľadom k širokému ostrie je medzi prstami zvierajúcimi rukoväť noža a doskou zachovaná dostatočná vzdialenosť. Pri krájaní a porciovanie, pri ktorých sa čepeľ pohybuje smerom k doske, možné širokým a zakriveným ostrím ľahko manipulovať rúk zvierajúce […]

Japonský nôž Victorinox SANTOKU 6.8503.17
Využijete Ak nôž s širokým ostrím, bude povrch rezu hladký a úhľadný. Účelom hladkého a ostrého okraja je to, aby zo surového ovocia alebo mäsa na krájacie prkénko uniklo čo najmenšie množstvo štiav. Na rozpálenej panvici sa hladký povrch kúsku mäsa rýchlo uzavrie. Šťavy, vďaka ktorým mäso získava chuť, teda zostávajú vo vnútri a mäso […]

Japonský nôž Victorinox SANTOKU s vrúbkami 6.8520.17
Čepeľ po stranách opatrená zárezmi v tvare oválu (olivy). Vzhľadom ku vzduchu, ktorý sa v týchto výrezoch drží, kúsky mäsa nezostávajú na noži. Dĺžka čepele 17 cm.

Japonský nôž Victorinox SANTOKU s vrúbkami 6.8523.17
Čepeľ po stranách opatrená zárezmi v tvare oválu (olivy). Vzhľadom ku vzduchu, ktorý sa v týchto výrezoch drží, kúsky mäsa nezostávajú na noži. Dĺžka čepele 17 cm

Nôž Victorinox 5.5200.23
Kuchársky nôž – ide o širšie a pomerne tvrdé nože. Vzhľadom k širokému ostrie je medzi prstami zvierajúcimi rukoväť noža a doskou zachovaná dostatočná vzdialenosť. Pri krájaní a porciovanie, pri ktorých sa čepeľ pohybuje smerom k doske, možné širokým a zakriveným ostrím ľahko manipulovať rúk zvierajúce rukoväť, pričom sa nôž po doske pohybuje do strán […]

Nôž Victorinox 5.5203.16
Špeciálny nôž využívajúce sa k predbežnému spracovanie mäsa na bitúnkoch. Pri porciovanie mäsa zviera ostrie noža trochu väčší uhol než napríklad pri porcovanie alebo u kuchárskych nožov. Vzhľadom k tomu majú tieto nože pevnejšia čepeľ a lepšie sa s nimi manipuluje. Najmä mäsiarsky nôž prichádza do styku s kosťami, šľachami, chrupavkami a vôbec s tvrdými […]

Nôž Victorinox 5.5203.18
Špeciálny nôž využívajúce sa k predbežnému spracovanie mäsa na bitúnkoch. Pri porciovanie mäsa zviera ostrie noža trochu väčší uhol než napríklad pri porcovanie alebo u kuchárskych nožov. Vzhľadom k tomu majú tieto nože pevnejšia čepeľ a lepšie sa s nimi manipuluje. Najmä mäsiarsky nôž prichádza do styku s kosťami, šľachami, chrupavkami a vôbec s tvrdými […]

Nôž Victorinox 5.5600.14
Špikovací nôž sa používa na porciovanie mäsa prirodzene sa odvíjajúcej sa od účelu využitia a pracovných postupov. Kuchárski odborníci tiež využívajú nôž ku špikovanie, čistenie, porciovanie. Dĺžka čepele 14 cm.

Nôž Victorinox 5.5600.16
Špikovací nôž sa používa na porciovanie mäsa prirodzene sa odvíjajúcej sa od účelu využitia a pracovných postupov. Kuchárski odborníci tiež využívajú nôž ku špikovanie, čistenie, porciovanie. Dĺžka čepele 16 cm.

Nôž Victorinox 7.2003.12G
Popularita keramických nožov neustále rastie: medzi ich výhody patrí najvyššia možná kvalita krájanie, ostrosť čepele po veľmi dlhú dobu a chuťová neutralita čepele. Čepele keramických nožov sa vyrábajú z práškového oxidu zirkoničitého vysokej čistoty, stlačeného pod veľmi vysokým tlakom a spečeného v špeciálnych spékacích peciach pri teplote 1500 ° C. Výsledkom je čepeľ s mimoriadne […]

Nôž Victorinox 5.5200.12
Kuchársky nôž – ide o širšie a pomerne tvrdé nože. Vzhľadom k širokému ostrie je medzi prstami zvierajúcimi rukoväť noža a doskou zachovaná dostatočná vzdialenosť. Pri krájaní a porciovanie, pri ktorých sa čepeľ pohybuje smerom k doske, možné širokým a zakriveným ostrím ľahko manipulovať rúk zvierajúce rukoväť, pričom sa nôž po doske pohybuje do strán […]

Nôž Victorinox 5.0833
Kuchynské nože s kratšou čepeľou, výborne využijete pri činnostiach vyžadujúcich presnosť, napríklad pri spracovaní ovocia, zeleniny apod Vlnkové ostrie dĺžka čepele 11 cm

Nôž Victorinox 5.0933
Kuchynské nože s kratšou čepeľou, výborne využijete pri činnostiach vyžadujúcich presnosť, napríklad pri spracovaní ovocia, zeleniny apod Vlnkové ostrie dĺžka čepele 11 cm

Nôž Victorinox 5.1633.21
Nôž na krájanie chleba je dlhý (18-35 cm) a pomerné úzky nôž opatrený vlnovitým rezným ostrím, s ktorého pomocou je možné krájať cesto, oddeľovať koláče od plechu aj krájať chlieb. Je nutné počítať s tým, že pri intenzívnom používaní sa aj vlnovité a zúbkované ostrie časom otupí. Okrem zrna sa totiž do múky vždy dostávajú […]

Nôž Victorinox 5.1800.18
Kuchársky nôž – ide o širšie a pomerne tvrdé nože Vzhľadom k širokému ostrie je medzi prstami zvierajúcimi rukoväť noža a doskou zachovaná dostatočná vzdialenosť. Pri krájaní a porciovanie, pri ktorých sa čepeľ pohybuje smerom k doske, možné širokým a zakriveným ostrím ľahko manipulovať rúk zvierajúce rukoväť, pričom sa nôž po doske pohybuje do strán […]

Nôž Victorinox 5.2000.12
Kuchársky nôž – ide o širšie a pomerne tvrdé nože. Vzhľadom k širokému ostrie je medzi prstami zvierajúcimi rukoväť noža a doskou zachovaná dostatočná vzdialenosť. Pri krájaní a porciovanie, pri ktorých sa čepeľ pohybuje smerom k doske, možné širokým a zakriveným ostrím ľahko manipulovať rúk zvierajúce rukoväť, pričom sa nôž po doske pohybuje do strán […]

Nôž Victorinox 5.2000.15
Kuchársky nôž – ide o širšie a pomerne tvrdé nože. Vzhľadom k širokému ostrie je medzi prstami zvierajúcimi rukoväť noža a doskou zachovaná dostatočná vzdialenosť. Pri krájaní a porciovanie, pri ktorých sa čepeľ pohybuje smerom k doske, možné širokým a zakriveným ostrím ľahko manipulovať rúk zvierajúce rukoväť, pričom sa nôž po doske pohybuje do strán […]

Nôž Victorinox 5.2000.22
Kuchársky nôž – ide o širšie a pomerne tvrdé nože. Vzhľadom k širokému ostrie je medzi prstami zvierajúcimi rukoväť noža a doskou zachovaná dostatočná vzdialenosť. Pri krájaní a porciovanie, pri ktorých sa čepeľ pohybuje smerom k doske, možné širokým a zakriveným ostrím ľahko manipulovať rúk zvierajúce rukoväť, pričom sa nôž po doske pohybuje do strán […]

Nôž Victorinox 5.2003.25
Kuchársky univerzálny nôž. Využijete Ak nôž s širokým ostrím, bude povrch rezu hladký a úhľadný. Účelom hladkého a ostrého okraja je to, aby zo surového ovocia alebo mäsa na krájacie prkénko uniklo čo najmenšie množstvo štiav. Na rozpálenej panvici sa hladký povrch kúsku mäsa rýchlo uzavrie. Šťavy, vďaka ktorým mäso získava chuť, teda zostávajú vo […]

škrabka Victorinox 5.0109
Značková kvalitné škrabka pre pravákov.

Baladéo Laguiole sada 5-ti kuchynských nožov DUB130
Vybavte svoju kuchyňu sadou rôznych kuchynských nožov, ktoré bezo zvyšku naplní Vaše potreby u kuchynskej linky. Sada obsahuje: hlavný nôž – dĺžka čepele 20 cm nôž na chleba – dĺžka čepele 20 cm dranžírovací (vykosťovací) nôž – dĺžka čepele 20cm stredne dlhý univerzálny nôž – dĺžka čepele 12,5 cm krátky univerzálny nôž – dĺžka čepele […]