Crussis Sports modrá

3.7/5 - (16 votes)

Crussis Sports modrá


Vaša cena: 326.9*
* cena je informačná a nemusí sa zhodovať s cenou v eshope, kde sa produkt predáva. Aktuálnu cenu a dostupnosť nájdete na tejto stránke.

Doprava ZDARMA od 80 €.
Do 80 € doprava kuriérom len za 4,00 €.

Elektrokolobežka JDBUG Sports je vhodná pre všetkých používateľov na cestu do školy, do práce, na rýchle premiestňovanie v továrenských halách alebo len tak pre zábavu. Elektrokolobežka JDBUG Šport Vás povznesie späť do detských rokov, ale tak trochu inak, moderne a elegantne. Elektrokolobežka JDBUG je určená pre všetkých používateľov, ktorí požadujú maximálny výkon za rozumnú cenu. Ovládanie je tak jednoduché, že ho zvládne aj "malé" dieťa. Elektrokolobežka sa zapína stlačením tlačidla v spodnej časti riadidiel. Potom sa stačí odraziť a rozbehnúť sa. Rýchlosť sa pridáva plynovou rukoväťou na pravej strane riadidiel. Ako brzdu využívate zadný blatník. Ďalšou prednosťou je skladnosť, elektrokolobežka má dve možnosti zloženia, prvá je takzvaná parkovacia, kedy dôjde k polozloženiu a elektrokolobežka samostatne stojí, alebo úplné zloženie, ktoré slúži na prepravu napríklad v kufri auta, skladovanie doma, v garáži alebo pre jednoduché prenášanie.
Upozornenie: Batériu skladujte v tieni, na suchom mieste v teplotách medzi 10°C a 20°C. Pred dlhším nepoužívaním ju plne nabite a aspoň raz za 6 mesiacov dobite na 100 % kapacity.Technický popis:

batéria
Li-Ion 4,4Ah / 36V

brzdy
v zadnom blatníku

dojazd
40 min. v závislosti na profile trate

hmotnosť
12,85 kg

kolesá
8" nafukovacie

motor
300W

napätie
36V

minimálna odporúčaná výška jazdca
120 cm

nosnosť
100 kg

riadenie
plynová rukoväť

rozmery
1008 x 460 x 1150 mm

rýchlosť
15 – 17 km/h (pri váhe 65 kg)

typ motora
reťazový

umiestnenie motora
v zadnej časti pod nášľapom


star Ďalšie informácie o produkte

Zákazníci sa zaujímali tiež o